LET’S HAVE LUNCH!

Als je onze zaal huurt, kun je zelf de lunch regelen. Wel zo prettig en geen bijkomende kosten die je eigenlijk niet wilt.
Lunch je graag op de locatie, weet dan dat onze kleine keuken is uitgerust met een magnetron, een kookplaat en een tosti-ijzer.

Wil je het jezelf liever gemakkelijk maken dan kun je ook lunch bestellen. Er zijn op loopafstand leuke restaurantjes en lunchcafeetjes te vinden. Hieronder een aantal suggesties. 

De Stations Huiskamer
Beneden bij de Stations Huiskamer zijn de beste kaas- en saté broodjes van Meppel te koop.
Ze hebben ook lekkere belegde broodjes. Neem minimaal drie dagen voor de bijeenkomst contact op, dan zorgen ze voor voldoende voorraad. Het telefoonnummer is 06 – 13935572

Bekijk de broodjes lijst

Broodjes van Bakker Bart

Bakker Bart verzorgt goed gevulde lunchpakketten en levert deze af aan de deur. Compleet met verse jus een heerlijk gevulde tas met bijzondere broodjes.

En zoals je van Bakker Bart mag verwachten: alles even vers en knapperig.

naar de site

Falafel kit van Cicero

Persoonlijk onze favoriet!

De uitgebreide falafel kit van Cicero. Per whatsapp te bestellen, ophalen en heerlijk lunchen!

De kit bevat alles om zelf 1 groot broodje falafel te maken en keuze uit 2 extra items: Hummus | Friet | Falafel balletjes | Tabouleh | Soep  | Blikje Whole Earth frisdrank.

Ze hebben ook een heerlijke borreltas met lekkers.

Cicero zit aan het Kerkplein in Meppel. Het is aan te bevelen de falafel met een auto op te halen. Soms bezorgen ze ook, app even voor de mogelijkheden op 06-28335478. 

naar de site

Award winning patatje van Yurry’s patathuis

Een patatje voor lunch? Waarom niet?
Bij Wim doen we de dingen sowieso een beetje anders.
En dit is niet zómaar een patatje.
Op 1 minuut lopen met het spoor mee richting Groningen/Leeuwarden vind je Yurry’s patathuis. In dit kleine tentje aan het spoor bakken ze bewezen de lekkerste patat van Drenthe. Yurry won er zelfs een prijs mee.

Als je eerst even belt, staat de bestelling voor je klaar.

naar de site